Eyecedar is een professionele online verkoper van brillen. De producten omvatten brillen op recept, zonnebrillen op recept, blauw licht blokkerende brillen, modebrillen zonder recept, leesbrillen, enz. Wij zijn toegewijd aan het ontwerpen en produceren van hoogwaardige brilproducten en het leveren van professionele en betrouwbare diensten.

Onze beloften:

Ervoor zorgen dat alle klanten de beste klantervaring krijgen.

Geef 2-jaar garantie op alle brilmonturen en zonnebrillen op sterkte.

Bied de meest betaalbare bril en de beste kwaliteit optische lenzen.

Zorg voor een veilige en handige online bestelbrillendienst.

Zorg voor 30 dagen gratis zorgeloos retourbeleid.

Verstrek snelle internationale logistiek en levering, zorgt de uitdrukkelijke verzending ervoor dat de orden binnen 4-6 dagen worden ontvangen.

Zorg voor bevredigende en uitstekende klantenondersteuning.

Express Verzending

We are committed to designing and manufacturing high-quality glasses products, and provide professional and reliable services.To ensure that all customers will get the best customer experience, 2-year quality guarantee on all prescription eyeglass frames and sunglasses, 30-day free return policy, and excellent customer support.

Om ervoor te zorgen dat alle klanten de beste klantervaring krijgen, bieden wij een kwaliteitsgarantie van 2 jaar op alle brilmonturen en zonnebrillen op recept, een gratis retourbeleid van 30 dagen en een uitstekende klantenondersteuning.

 • 100% Tevredenheid

  Wij bieden no-hassle 30-dagen rendement op alle bestellingen. U hebt dertig (30) dagen vanaf de datum waarop u de bril ontvangt om ons te bellen of te e-mailen voor een retouraanvraag, als u de bril om welke reden dan ook wilt retourneren.

 • Kwaliteitsgarantie

  Wij selecteren zorgvuldig elke bril voor u, en bieden 2 jaar kwaliteitsreparatieservice.

 • Virtueel uitproberen

  Gebruik ons online try-on systeem, upload uw foto in alle productlijsten, u kunt het draageffect in real time krijgen en u helpen een brilstijl te kiezen.

 • Veilig en zeker winkelen

  Wij maken gebruik van industriestandaard Secure Sockets Layer (SSL) technologie om potentieel gevoelige informatie zoals uw naam, adres en andere kritisch gevoelige informatie zoals uw creditcardgegevens tijdens het afrekenen te versleutelen.

 • Uitstekende Service

  Onze professionele klantenservice zal alle vragen over de aankoop en after-sales op elk gewenst moment beantwoorden.

 • Snelle Levering

  Wij leveren glazen direct aan uw deur met de meeste bestellingen binnen 7 dagen.

Essential & More

Essentieel & Meer

Licht uit de duisternis. Kleur kan onze stemming beïnvloeden. Het belangrijkste is het verband te vinden. Zonnige kleuren verbeelden een regenboog van hoop, en klassieke kleuren scheppen een kalme en stabiele sfeer.

Organic fashion

Biologische mode

De waarde die wij geven aan materialen en ambachten neemt met de dag toe. We respecteren de natuur, blijven in de natuur en werken onvermoeibaar voor de natuur. Circulair design is een zero-waste design, gericht op het zoeken naar oplossingen voor steeds ernstiger milieu- en sociaal-economische problemen, en het ontwerp respecteert het milieu meer. De productiecyclus is opnieuw ontworpen om afval te verminderen; het ontwerp van kleding, accessoires en artikelen houdt zich aan het principe van duurzaamheid, waardoor reparaties een nieuwe gewoonte worden. De nieuwe trend is om opnieuw te evalueren wat we gebruiken, en te verduidelijken wanneer de grens voldoende is. Daarom weerspiegelen actief" design en artikelontwerp met buitengewone eigenschappen veiligheid

Brand new community

Gloednieuwe gemeenschap

Niets is vrijer, zorgelozer en energieker dan de kindertijd. Deze stemming kan mensen van alle leeftijden beter maken, laat ons de wereld in een levendiger kleur zien, laat ons niet te hard zijn, laat ons onszelf in de wereld projecteren als een pretpark. Het is in deze context dat verschillende stemmen samenkomen om hun verlangen uit te drukken om de toekomst beter te maken. Dit verlangen wordt gecommuniceerd via interessante kanalen en ondersteund door technologie. Het wordt verspreid via muziek, mode en kunst, en zelfs uitgedrukt via virtual reality. Alles is beïnvloed door de moderne retrostijl. Van patronen tot frisse kleuren, het ademt een retro sfeer uit.

Bona fide

Te goeder trouw

We bevinden ons in een tijdperk dat onlosmakelijk verbonden is met internet, en we worden steeds meer ondergedompeld in de nieuwe virtuele wereld. We beginnen te beseffen dat we via onszelf en anderen nieuwe intimiteit moeten verkennen om onze menselijkheid" te herstellen en nieuwe manieren van collectieve verbinding te ontdekken

VERZENDINGSTIJD

CountryRegion Mailingmethode Beoordeel Geschatte Levertijd
United States & Canada USPS 5.95* 8-10 dagen
United States & Canada UPS/DHL/FEDEX 12.95* 5-6 dagen
Europa Lokale postexpress 6.95* 8-10 dagen
Europa DHL/UPS/\/FEDEX 12.95* 5-6 dagen
Australië & Nieuw-Zeeland Lokale postexpress 6.95* 8-10 dagen
Australië & Nieuw-Zeeland DHL/UPS//FEDEX 12.95* 5-6 dagen

Terugbetalingsbeleid

U hebt dertig (30) dagen vanaf de datum waarop u de bril ontvangt om ons te bellen of een e-mail te sturen voor een retouraanvraag als u de bril om welke reden dan ook wilt terugsturen. Als u een fout hebt gemaakt tijdens de bestelling, of als de bril u gewoon niet bevalt, kunt u hem terugsturen voor een eenmalig tegoed van 100% (exclusief verzendkosten), of voor een terugbetaling van 50% (exclusief verzendkosten) op de credit- of debitcard of PayPal-rekening.

Tijdens deze garantieperiode van 2 jaar zullen wij kapotte monturen kosteloos vervangen. Als u denkt dat er sprake is van een fabricagefout, stuurt u de bril binnen de garantieperiode van 30 dagen terug voor inspectie. Als uit onze inspectie blijkt dat de bril verkeerd is gemaakt, maken wij hem kosteloos opnieuw voor u. Lenzen Defecten in de anti-reflecterende (AR) coating en fotochromische films hebben een garantie van één jaar vanaf de datum van ontvangst. Deze garantie dekt geen normale slijtage aan de monturen, lenzen of coatings.